Caffe bar Vanjski tereni Caffe ba Vanjski tereni
Dobrovoljna, stručna, humanitarna i nestranačka udruga
Dobrovoljna, stručna, humanitarna i nestranačka udruga

Članovi

DRAGI ČLANOVI !!!


Ovaj Klub je slobodno udruženje građana koji žele sudjelovati u nekom od organiziranih sadržaja i oblika aktivnosti (izleta, kampova, momčadskih natjecanja, turnira, muških i ženskih ligaških natjecanja i dr.), a koje su organizirane radi zabave te potrebe za kretanjem i natjecanjem. Poznato je da današnji način i uvjeti života negativno utječu na tjelesno i duševno stanje osobe, dok s druge strane sportom i rekreacijom sprečavamo prerano narušavanje psiho-fizičkih sposobnosti. Tenis je sport kod kojeg do izražaja dolazi brzina, spretnost, eksplozivnost, izdržljivost te psihička stabilnost. Zbog sve veće popularnosti te sve većeg broja poklonika, postao je omiljena rekreacijska i natjecateljska aktivnost svih, bez obzira na dob i spol.
Svaki član kluba prihvaća Statut kluba, te sva prava i obveze koje iz njega proizlaze.

Prava svakog člana su da može prisustvovati i sudjelovati u radu Skupštine, koristiti objekte i rekvizite kluba u skladu sa njihovom namjenom i rasporedom korištenja, iznositi mišljenja, prijedloge i zapažanja. Svi rekviziti kluba nalaze se u klupskom spremištu i stavljeni su na raspolaganje svakom članu. Član je dužan čuvati imovinu, interese i ugled kluba, razvijati i gajiti dobar sportski i međuljudski odnos, prihvaćati odluke organa kluba te redovito plaćati članarinu.

Uvjeti i način korištenja objekata: Pod objektom se smatraju tereni Sportskog centra Igrec i Sportski centar Drava, broj telefona 095/814-82-02. Svaki član igra po klupskom modelu od 08 h do 22 h . Prethodno mora obaviti rezervaciju terena na način da se nazove gore navedeni broj ili se osobno dođe u Sportski centar. Prilikom rezervacije, naglasite da ste član TK «Varaždin 1181» i ostavite prezime na koje će glasiti rezervacija. Nakon završetka igranja vrši se kontrola članstva, uz obavezno predočenje članske iskaznice. U slučaju nemogućnosti dolaska član je dužan pravovremeno odjaviti rezervaciju tako da se teren oslobodi za druge igrače željne tenisa. U protivnom sam je dužan podmiriti troškove terena.

Hvala što ste član našeg kluba !


Popis članova - odrasli

U izradi ...


Popis članova - mladi

U izradi ...
TK Varaždin 1181 © 2012 Izrada web stranica Winter.hr